Μοναδικός. Καθημερινός. Αληθινός.

You are here: / TV HOME / TV STARS / Breaking Bad – Ο Jesse δοκιμάζει για πρώτη φορά ηρωίνη μαζί με τη νέα του κοπέλα, την Jane

Breaking Bad – Ο Jesse δοκιμάζει για πρώτη φορά ηρωίνη μαζί με τη νέα του κοπέλα, την Jane

04-breaking-bad-jesse-heroin-scene

Στη δεύτερη σεζόν στο 11το επεισόδιο ο Jesse δοκιμάζει για πρώτη φορά να κάνει μεθυλαμίνη μέσω σύριγγας (ηρωίνη δηλαδή) μαζί με τη νέα του κοπέλα, την Jane. Είναι κάπως αστείο το όλο σκηνικό με τον Jesse να είναι αιωρείται στον αέρα και να μην ξέρει τι γίνεται τριγύρω του.

Για όσους δεν έχουν δει το συγκεκριμένο επεισόδιο παρακάτω θα υπάρξει λίγο spoiler οπότε σας προτείνω να μην συνεχίζετε να διαβάζετε. Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να εθιστεί με την ηρωίνη, να την ξανά αρχίσει η ακόμα και να τον σκοτώσει από υπερβολική δώσει η πνίγοντας τον από εμετό (έτσι όπως πέθανε η Jane δηλαδή). Τελικά αυτή η σειρά μας μαθαίνει αρκετά πράγματα, και σίγουρα δεν εννοώ το πως να «μαγειρεύουμε» μεθυλαμίνη (μεθ) η να την πουλάμε έξω στους δρόμους..

Παναγιώτης Σακαλάκης

Όταν δεν βρίσκεται μπροστά από μία οθόνη, παραμιλάει, τρέμουν τα χέρια του και έχει σπασμούς. Φανατικός «PCάς», με έφεση στο web design, δεν «καίγεται» συχνά αλλά όταν το κάνει, φωνάζουμε την Πυροσβεστική.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Σχολίασε με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα!

Loading Disqus Comments ...
Loading Facebook Comments ...

Στόχος & σκοπός μας είναι να γίνουμε ο απόλυτος διαδικτυακός οδηγός ψυχαγωγίας & ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους άνδρες, παρέχοντας συμβουλές & προτάσεις για smart shopping!

Θα σου στέλνουμε μια φορά την εβδομάδα τα καλύτερα άρθρα μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS