Μοναδικός. Καθημερινός. Αληθινός.

You are here: / TV SERIES / Dirty Jobs – Ένα 32λεπτο επεισόδιο και ο άνθρωπος που έχει κάνει τις πιο βρόμικες δουλειές του κόσμου

Dirty Jobs – Ένα 32λεπτο επεισόδιο και ο άνθρωπος που έχει κάνει τις πιο βρόμικες δουλειές του κόσμου

Dirty-Jobs-with-Mike-Rowe-dirty-jobs-10604384-1024-768

Το Dirty Jobs είναι μια σειρά με πρωταγωνιστή τον Mike Rowe όπου ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου και κάνει τις πιο βρώμικες δουλειές που υπάρχουν μόνο και μόνο για να τραβήξει ρεπορτάζ. Υπάρχουν πολλές βρωμοδουλειές εκεί έξω και πάντα πρέπει κάποιος να τις κάνει. Κι όταν λέμε βρωμοδουλειές δεν εννοούμε αποκλειστικά βρώμικες. Πολλές φορές οι δουλειές που τέσταρε ο Rowe ήταν απλά δύσκολες. Ήταν σε υψόμετρο, ήταν με δύσκολες συνθήκες, ήταν ολοκληρωτικά απάνθρωπες. Παρακάτω προσθέσαμε ένα 32λεπτο επεισόδιο το οποίο μπορείτε να δείτε και να πάρετε μια πρώτη ιδέα.

Βέβαια όλα αυτά είναι στην πραγματικότητα, τίποτα δεν είναι ψεύτικο και αυτό όχι μόνο το καταλαβαίνεται κατευθείαν επειδή η σειρά είναι της Discovery Channel αλλά και επειδή ο Mike Rowe κάνει ένα σωρό μαλακίες μιας και δεν ξέρει τις δουλειές αυτές. Οπότε με λίγα λόγια πολλά από τα επεισόδια είναι πραγματικά άπυρα αστεία, πάρτε μια πρώτη ιδέα από το παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα βίντεο, φωτογραφίες, πληροφορίες και τα σχετικά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Discovery Channel κάνοντας κλικ εδώ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες του Mike εν ώρα σειρών.

0000040710_20070626143435 Dirty Jobs #150 mikerowdirtyjobs15165_1190_m mike-rowe-wicked-dirty-pictures6 mike-rowe-works

καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Παναγιώτης Σακαλάκης

Όταν δεν βρίσκεται μπροστά από μία οθόνη, παραμιλάει, τρέμουν τα χέρια του και έχει σπασμούς. Φανατικός «PCάς», με έφεση στο web design, δεν «καίγεται» συχνά αλλά όταν το κάνει, φωνάζουμε την Πυροσβεστική.

Σχολίασε με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα!

Loading Disqus Comments ...
Loading Facebook Comments ...

Στόχος & σκοπός μας είναι να γίνουμε ο απόλυτος διαδικτυακός οδηγός ψυχαγωγίας & ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους άνδρες, παρέχοντας συμβουλές & προτάσεις για smart shopping!

Θα σου στέλνουμε μια φορά την εβδομάδα τα καλύτερα άρθρα μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS