Μοναδικός. Καθημερινός. Αληθινός.

You are here: / MOVIES / Forgetting Sarah Marshall (2008) – Για τους φρεσκοχωρισμένους

Forgetting Sarah Marshall (2008) – Για τους φρεσκοχωρισμένους

1

Συντετριμμένος o Peter από τον πρόσφατο χωρισμό του παίρνει το πρώτο εισιτήριο για Hawaii με αφορμή να ξεχάσει την πρώην TV star κοπέλα του, την Sarah. Χωρίς όμως να το γνωρίζει η Sarah έχει πάει και αυτή διακοπές στο ίδιο μέρος, στο ίδιο ξενοδοχείο, μάλιστα δεν έχει πάει μόνη της αλλά με τον καινούργιο γκόμενο της. Κατά τη διάρκεια των διακοπών ο Peter θα περάσει τις πιο αξέχαστες ημέρες της ζωής του, γεμάτες πόνο, αγάπη και χαρά.

Προσωπική άποψη: Η ταινία είναι πραγματικά καταπληκτική, έχει άπυρο γέλιο όπως επίσης καθώς την βλέπεις και μπαίνεις στο κλήμα της θα νιώθεις τον πόνο που περνάει ο Peter (εφόσον έχεις νιώσει τον πόνο της αγάπης και εσύ). Αν είσαι φρεσκοχωρισμένος τότε αυτή η ταινία είναι η κατάλληλη για εσένα, θα σου δώσει μερικά πολύ καλά μηνύματα που πρέπει να πάρεις τώρα που είναι ακόμα νωρίς. Μπράβο στον σεναριογράφο και δημιουργό της ταινίας όπως επίσης και στον απίστευτο ηθοποιό (Jason Segel).

καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Παναγιώτης Σακαλάκης

Όταν δεν βρίσκεται μπροστά από μία οθόνη, παραμιλάει, τρέμουν τα χέρια του και έχει σπασμούς. Φανατικός «PCάς», με έφεση στο web design, δεν «καίγεται» συχνά αλλά όταν το κάνει, φωνάζουμε την Πυροσβεστική.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Σχολίασε με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα!

Loading Disqus Comments ...
Loading Facebook Comments ...

Στόχος & σκοπός μας είναι να γίνουμε ο απόλυτος διαδικτυακός οδηγός ψυχαγωγίας & ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους άνδρες, παρέχοντας συμβουλές & προτάσεις για smart shopping!

Θα σου στέλνουμε μια φορά την εβδομάδα τα καλύτερα άρθρα μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS