Μοναδικός. Καθημερινός. Αληθινός.

You are here: / TV STARS / Γνωρίζοντας την «Jennifer Carpenter»

Γνωρίζοντας την «Jennifer Carpenter»

Jennifer-Carpenter-002

Γεννημένη στο Louisville, Kentucky στις 7 Δεκεμβρίου το 1979.

Η  Αμερικάνα ηθοποιός Jennifer Leann Carpenter, γνωστή ως Debra Morgan στην σειρά «Dexter», όπου κέρδισε το βραβείο στα Saturn award το 2009.

Ξεκίνησε να γίνεται γνωστή από την ταινία «Ο εξορκισμός στης Emily Rose» όπου κέρδισε to 2006 στα «MTV movie awards» για την καλύτερη τρομακτική παράσταση.

Το 2007 ξεκίνησε να βγαίνει με τον ηθοποιό Michael C.Hall, γνωστός ως «Dexter».  Το 2008 παντρεύτηκαν και εμφανίστηκαν μαζί στα  «66th Golden Globe Awards» τον Ιανουάριο του 2009, μετά από καιρό αφού είχαν μείνει εκτός δημοσιότητας για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το 2010 ανακοίνωσαν την απόφαση τους για διαζύγιο αφού είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν, και το 2011 πήρε έγκριση επίσημα το διαζύγιο τους.

Παρόλο αυτό οι δύο ηθοποιοί παραμένουν πολύ κοντινοί φίλοι.

καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Alex Wood

Ο Αλέξης δουλεύει σαν Founder & CEO στις ιστοσελίδες Click@Music και HOMEBOY ενώ ταυτόχρονα παίζει σαν Dj σε διάφορα μαγαζιά. Στον ελεύθερο του χρόνο δημιουργεί απίστευτα spotάκια και λιώνει στον υπολογιστή του σαν να μην υπάρχει ο έξω κόσμος.

Σχολίασε με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα!

Loading Disqus Comments ...
Loading Facebook Comments ...

Στόχος & σκοπός μας είναι να γίνουμε ο απόλυτος διαδικτυακός οδηγός ψυχαγωγίας & ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους άνδρες, παρέχοντας συμβουλές & προτάσεις για smart shopping!

Θα σου στέλνουμε μια φορά την εβδομάδα τα καλύτερα άρθρα μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS