Μοναδικός. Καθημερινός. Αληθινός.

You are here: / MOVIES / I Am Number Four – Θα υπάρξει και δεύτερη και τρίτη ταινία, και έχουμε και την ημερομηνία της πρεμιέρας

I Am Number Four – Θα υπάρξει και δεύτερη και τρίτη ταινία, και έχουμε και την ημερομηνία της πρεμιέρας

iam4

Μόλις τώρα είδα για ακόμα μια φορά την ταινία I Am Number Four και τώρα κατάλαβα πως από το τέλος που έχει η ταινία λογικά θα υπάρξει και δεύτερη, και έτσι ξεκίνησα το ψάξιμο. Τελικά φέρνω καλά νέα για τους φανς της πολυαγαπημένης ταινίας μιας και όχι μόνο θα βγει και δεύτερη ταινία, αλλά θα υπάρξει και τρίτη. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες παρά μόνο ότι και τα τρία βιβλία έχουν γραφτεί και έχουν είδη πουλήσει αρκετά καλά. Η δεύτερη ταινία θα κυκλοφορήσει με τίτλο «The Power of Six» ενώ η τρίτη με τίτλο «The Rise of Nine«.

Ενημέρωση: Η δεύτερη ταινία είναι είδη στα γυρίσματα και θα κάνει τη πρώτη της πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου το 2014.

καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Παναγιώτης Σακαλάκης

Όταν δεν βρίσκεται μπροστά από μία οθόνη, παραμιλάει, τρέμουν τα χέρια του και έχει σπασμούς. Φανατικός «PCάς», με έφεση στο web design, δεν «καίγεται» συχνά αλλά όταν το κάνει, φωνάζουμε την Πυροσβεστική.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Σχολίασε με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα!

Loading Disqus Comments ...
Loading Facebook Comments ...

Στόχος & σκοπός μας είναι να γίνουμε ο απόλυτος διαδικτυακός οδηγός ψυχαγωγίας & ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους άνδρες, παρέχοντας συμβουλές & προτάσεις για smart shopping!

Θα σου στέλνουμε μια φορά την εβδομάδα τα καλύτερα άρθρα μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS