Μοναδικός. Καθημερινός. Αληθινός.

You are here: / TV SERIES / Knight Rider (TV Series 2008–2009)

Knight Rider (TV Series 2008–2009)

knight-rider-2008-sarah-by-foreveryone-on-deviantart-n-a-ibackgroundz.com

Τώρα με το τέλος του Dexter και με την αγωνία του τελευταίου επεισοδίου από το Breaking Bad ψάχνω απεγνωσμένα να βρω μια νέα σειρά να δω, παρόλα αυτά ατυχώ συνήθως με αυτά που βρίσκω και βλέπω. Ξεκίνησα λοιπόν να βλέπω την πρώτη σεζόν (μια έχει βγει όλο και όλο) του Knight Rider όπου και καλά είναι ένα νεαρό παλικάρι που προσπαθεί να μάθε τα πάντα για το παρελθόν του (γιατί για κάποιο λόγο έχει ξεχάσει τα πάντα) ενώ ταυτόχρονα έχει ένα αμάξι με νοημοσύνη το οποίο μιλάει, μεταμορφώνεται και όλα τα σχετικά που υπάρχουν και στο Transformers.

Περιγραφή: Ο Μάικ Τρέισουρ, ο γιος του Μάικ Νάιτ, αναλαμβάνει δράση μαζί με τον νέο, εξελιγμένο ΚΙΤ, το αυτοκίνητο – φαινόμενο. Ο Μάικ, πρώην στρατιωτικός, έχει να επιδείξει μόνο αποτυχίες στη ζωή του. Όλα αλλάζουν όταν γνωρίζει τη Σάρα, την κόρη του δημιουργού του ΚΙΤ και του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσει τα λάθη του. Ο ΚΙΤ έχει περάσει σε μια νέα εποχή και είναι εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές που του δίνουν τη δυνατότητα ακόμα και να αλλάζει σχήμα και χρώμα.

Ένα όχημα με τεχνητή νοημοσύνη που γίνεται ο τέλειος συνεργάτης στην καθημερινή μάχη κατά του εγκλήματος: ορθολογιστής, ακριβής και με απίστευτες γνώσεις. Είναι το απόλυτο αυτοκίνητο και κάποιοι θα έκαναν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Η περιπέτεια ξεκινά! Φορέστε ζώνη ασφαλείας! Knight Rider.

Knight_Rider 2008 Shelby GT500KR as KITT, Star Of Upcoming Knight Rider Cast-of-Knight-Rider-knight-rider-2008-2116369-1024-768 47

Παναγιώτης Σακαλάκης

Όταν δεν βρίσκεται μπροστά από μία οθόνη, παραμιλάει, τρέμουν τα χέρια του και έχει σπασμούς. Φανατικός «PCάς», με έφεση στο web design, δεν «καίγεται» συχνά αλλά όταν το κάνει, φωνάζουμε την Πυροσβεστική.

Σχολίασε με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα!

Loading Disqus Comments ...
Loading Facebook Comments ...

Στόχος & σκοπός μας είναι να γίνουμε ο απόλυτος διαδικτυακός οδηγός ψυχαγωγίας & ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους άνδρες, παρέχοντας συμβουλές & προτάσεις για smart shopping!

Θα σου στέλνουμε μια φορά την εβδομάδα τα καλύτερα άρθρα μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS