11 facts για το σεξ που όλοι οι ερωτευμένοι γνωρίζουν

11 facts για το σεξ που όλοι οι ερωτευμένοι γνωρίζουν
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην κάνεις καλό σεξ (ακόμη κι αν το κακό σεξ διαρκεί για μόλις μερικά λεπτά). Αν και, πολλές φορές το κακό σεξ είναι καλό, γιατί από αυτό καταλαβαίνεις τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει.

Αλλά όταν μπεις σε μια σχέση, το σεξ θα πρέπει να είναι καλό. Όταν είναι, εσύ και η σύντροφος σου θα δένεστε ακόμη περισσότερο μεταξύ σας. (Και όταν δεν είναι, σε τρελαίνει τόσο πολύ που μια μέρα θα γυρίσεις και θα σκεφτείς τι σκατά έκανες σε αυτή την σχέση και δεν την τελείωσες πολύ πιο πριν).

Παρακάτω, έχουμε προσθέσει 11 facts για το σεξ που όλα τα μακροχρόνια ερωτευμένα ζευγάρια γνωρίζουν:

1. Η ποσότητα θα μειωθεί, αλλά η ποιότητα θα αυξηθεί

Αν είστε πολλά χρόνια μαζί και παρόλα αυτά δεν σταματάτε να μπαίνετε σε ντουλάπες, αμάξια και δημόσιους χώρους και να κάνετε πονηρά παιχνίδια, τότε τα συγχαρητήρια μου. Είστε από τα λίγα ζευγάρια που κράτησαν τη «σπίθα» της σεξουαλικής τους ζωής αναμμένη. Αν όμως είστε από τα κλασικά ζευγάρια που κάνουν δύο με τρεις φορές την εβδομάδα σεξ – το λιγότερο απαγορεύεται γιατί εκεί ξες πως κάτι δεν πάει καλά και με τους δυο σας – τότε και οι δύο προσπαθείτε να ευχαριστήσετε ο ένας τον άλλον όσο πιο πολύ γίνεται. Και τα σπάει!

2. Ο οργασμός της είναι πιο σημαντικός από τον δικό σου (και το αντίθετο)

Ναι, η ισότητα επεκτείνεται και στο κρεβάτι. Η σκέψη ότι το να έρθει πρώτα αυτή σε οργασμό και μετά εσύ είναι πιο σημαντικό (και το αντίθετο γι ‘αυτήν) είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα σε μια σχέση. Οι άνθρωποι που έχουν ευτυχισμένες σχέσεις είναι συχνά αυτοί που απολαμβάνουν την ευχαρίστηση του άλλου, επειδή βλέποντας τον σύντροφό τους, τους κάνει χαρούμενους. Αν το καλό σκεφτείς, όλα είναι ένας κύκλος.

3. Ο συμβιβασμός είναι καλός και για τους δυο

Σε ποια πράγματα έχει εμμονή η σύντροφος σου; Της αρέσει να πηγαίνει συνεχώς για ψώνια; Στο κομμωτήριο; Θέλει να κάνει διάφορα πράγματα με τα οποία έχει εμμονή και θέλει κι εσένα καθώς τα κάνει; Πάνε και κάντα. Γιατί είναι η σύντροφος σου και θα πρέπει να μάθεις να συμβιβάζεσαι σε πολλές και διάφορες καταστάσεις για την κάνεις χαρούμενη. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις πολύ άβολα.

Φυσικά, μετά θα χρειαστεί να συμβιβαστεί κι αυτή σε πράγματα και καταστάσεις που αρέσουν σε εσένα. Όπως το πρωκτικό σεξ για παράδειγμα. Win-win baby!

4. Η σεξουαλική σας ζωή θα πεθάνει αν σταματήσετε να πειραματίζεστε

Στις μέρες μας, είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια σχέση με όλα τα προβλήματα που επικρατούν λόγο της οικονομικής κρίσης. Αλλά ζούμε επίσης σε εποχές όπου μια σχέση μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να αγνοήσει ένας άνδρας σε μια μακροχρόνια σχέση είναι το κομμάτι της μονογαμίας. Και εδώ έρχεται στο παιχνίδι ο πειραματισμός. Αν πειραματίζεσαι με την σύντροφο σου πάνω στο σεξ, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι – αρκεί να συνεχίζει να πειραματίζεσαι αρκετά συχνά.

5. Τα sex shops τα σπάνε

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Πάρε την σύντροφο σου και κάντε μια βόλτα στα sex shops της πόλης σας και αγοράστε τα καλύτερα παιχνίδια. Όχι μόνο η σεξουαλική σας ζωή θα πάει στο επόμενο επίπεδο, αλλά θα σκέφτεσαι πως και πως την ώρα και την στιγμή που θα ξανά πάτε στην κρεβατοκάμαρα.

6. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να έρθετε σε οργασμό

Παρόλο που οι οργασμοί θεωρούνται ως το κορυφαίο κομμάτι του σεξ, αν εστιάζεις πάντα σε αυτούς θα χάσεις την έννοια του σεξ. Καταρχάς, σε μια μακροχρόνια σχέση είναι εύκολο να σταματήσεις να απολαμβάνεις την στιγμή και να ξεκινήσεις να εστιάζεις αποκλειστικά στις κινήσεις που θα την κάνουν να τελειώσει πιο γρήγορα (τις οποίες τις ξέρεις απ’ έξω και ανακατωτά). Σε αντίθεση με αυτό που έκανες στα μαθηματικά στο σχολείο, κάποιες φορές καλό είναι να αφήσεις αυτά που λειτουργούν και να εστιάζεις σε κάτι διαφορετικό δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα.

7. Το εκπληκτικό σεξ είναι αυτό που δεν παίρνεις πολύ στα σοβαρά

Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορούν να πάνε «λάθος» κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις μια τέτοια κατάσταση, μπορεί να την μετατρέψει από μια «τεράστια αποτυχία» σε μια «τεράστια σεξουαλική έλξη». Αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.. Αντί να σκέφτεσαι πως αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο πάνω στο σεξ θα ξενερώσει από τις γκριμάτσες που κάνεις, καν ‘τες και όχι απλά θα νιώσεις καλύτερα, αλλά θα συνδεθείς περισσότερο μαζί της – και ως εκ τούτου, θα της δώσεις το ελεύθερο να κάνει το ίδιο και το σεξ θα γίνει καλύτερο.

8. Το σεξ δεν πρέπει να λειτουργεί ως λύση στα προβλήματα σας

Το σεξ δεν είναι ούτε όπλο κατά των τσακωμών, αλλά ούτε και για να ελέγχεις την σύντροφο σου (εκτός αν μιλάμε για BDSM, αλλά αυτό θα χρειαστεί να το αναλύσουμε σε διαφορετικό άρθρο). Είναι αρκετά σαφές πως δεν πρέπει να κάνεις σεξ με την σύντροφο σου όταν είστε τσακωμένοι. Θα χρειαστεί να το αφήνεις που και που στην απ ‘έξω και να συζητάτε για τα προβλήματα σας.

9. Τα απλά πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ σέξι

Όταν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση αυτό σημαίνει πως είσαι μαζί με την σύντροφο σου σε καθημερινή βάση (το πιο πιθανό είναι πως ζείτε μαζί). Τα ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια που ζουν μαζί πολλά χρόνια ανοίγουν τα μάτια τους και βλέπουν τα απλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Για παράδειγμα, όταν η σύντροφος σου πλένει τα μάτια ή σου μαγειρεύει, το κάνει επειδή σε αγαπάει και θέλει να σε κάνει ευτυχισμένο, κάνε εκείνη την στιγμή παύση στα πάντα και σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να την ευχαριστήσεις κι εσύ.

10. Συμπεριφέρσου την όπως έκανες και στην αρχή

Οι άνδρες έχουν ένα πολύ κακό συνήθειο: όταν περνάνε αρκετά χρόνια με μια γυναίκα, ξεχνάνε πως να της συμπεριφέρονται σωστά. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, η γυναίκα θα χρειαστεί να πιάσει τον άνδρα και να τον ρίξει στο κρεβάτι η ίδια της για να κάνουν σεξ. Δεν πρέπει να σταματήσεις ποτέ να της συμπεριφέρεσαι όπως έκανες στην αρχή. Το να παραμένεις ρομαντικός και σέξι απέναντι της είναι εξίσου σημαντικό για να πάει καλά η σχέση σας.

11. Η απουσία κάνει τα γενετικά σας όργανα να τρελαίνονται

Δώστε στους εαυτούς σας την ευκαιρία να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα χώρια. Το να είστε καθημερινά στην κρεβατοκάμαρα και να πετάτε τα μάτια σας απ’ έξω δεν είναι πάντα καλό, γιατί θα βαρεθείτε πολύ γρήγορα. Αλλά αν μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα χώρια, δεν μπορείς ούτε καν να φανταστείς τι θα γίνει όταν ξανά ιδωθείτε.

11 facts για το σεξ που όλοι οι ερωτευμένοι γνωρίζουν
5 (100%) 2 votes

Περισσότερα από Παναγιώτης Σακαλάκης

Molly Cavalli: Η πορνοστάρ που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία

Η πορνοστάρ Molly Cavalli δέχτηκε επίθεση από έναν τεράστιο καρχαρία καθώς σκηνοθετούσε...
Διάβασε τη συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *