Γιατί οι μαλάκες παίρνουν πάντα τα καλά κορίτσια;

Γιατί οι μαλάκες παίρνουν πάντα τα καλά κορίτσια;
Είναι ένα ερώτημα το οποίο έχουμε από το γυμνάσιο: γιατί οι μαλάκες παίρνουν όλα «τα καλά κορίτσια;» Φαίνεται πως οι γυναίκες δεν είναι μαζοχίστριες και σίγουρα δεν θέλουν άνδρες οι οποίοι τις κακομεταχειρίζονται. Μερικές είναι, αλλά φαίνεται πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν αρκετούς καλούς λόγους για τους οποίους απορρίπτουν τα «καλά παιδιά».

Προτού ξεκινήσουμε να σου αναλύουμε αυτούς τους λόγους, είναι σημαντικό να καταλάβεις ένα πράγμα: Όταν θέλεις μια γυναίκα και αυτή είναι με κάποιον άλλον, είναι πολύ εύκολο για εσένα να τον αντιπαθήσεις και να νομίζεις πως είναι μαλάκας. Στην πραγματικότητα όμως, μπορεί να είναι ένα πολύ καλό παιδί, απλά σε νευριάζει και τον αντιπαθείς εξαιτίας της σχέσης του με την γυναίκα που σου αρέσει.

Διάβασε επίσης: 7 λόγοι που οι μεγάλες γυναίκες είναι πιο ελκυστικές

Επίσης, επειδή αντιπαθείς κάποιον και τον θεωρείς μαλάκα, αυτό δεν σημαίνει πως και η γυναίκα που είναι μαζί του αισθάνεται το ίδιο.

Οι μαλάκες δεν είναι βαρετοί άνθρωποι

Τα καλά παιδιά είναι παντού. Μια όμορφη γυναίκα μπορεί να γνωρίζει ολόκληρη ντουζίνα από καλά παιδιά κάθε φορά που βγαίνει έξω. Αλλά τα καλά παιδιά είναι επίσης βαρετά.

Οι μαλάκες από την άλλη πλευρά, είναι διαφορετικοί, οπότε ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Κάνουν κάποια πράγματα τα οποία άλλοι δεν τολμούν. Πολύ σπάνια μια γυναίκα θα βαρεθεί μαζί τους. Μπορεί αυτή να είναι αγανακτισμένη, να ελκύεται, να τον αντιπαθεί σε πολλά θέματα, να νιώθει λαγνεία ή και απογοήτευση, αλλά τουλάχιστον θα αισθάνεται κάτι.

Οι μαλάκες έχουν τα κότσια να πλησιάσουν μια γυναίκα

Είναι μάταιο για έναν άνδρα να προσπαθεί να εντυπωσιάσει μια όμορφη γυναίκα λέγοντας της πόσο ωραία είναι. Άλλωστε, στην αρχή σχεδόν όλοι όμορφοι είναι. Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν τα κότσια να πλησιάσουν τις γυναίκες και να τις μιλήσουν στα ίσα, συνήθως προσπαθούν να τις τραβήξουν την προσοχή κερνώντας ποτά ή μιλώντας με τη γλώσσα του προσώπου. Λάθος.

Ένας «μαλάκας» θα πάει απευθείας μπροστά της και θα την εντυπωσιάσει πιάνοντας συζήτηση για διάφορα θέματα ή λέγοντας τις δικές του ατάκες, αλλά δεν θα της πει πόσο όμορφη είναι. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άνδρες που έχουν τα κότσια να τις μιλήσουν. Οπότε, είναι απόλυτα λογικό να πιστεύεις πως κάποιος είναι μαλάκας επειδή την έπεσε στην κοπέλα που γουστάρεις στα ξαφνικά ενώ εσύ προσπαθούσες εδώ και μισή ώρα να πας να της μιλήσεις.

Ποιος θέλει να δει ποδόσφαιρο ούτω συ άλλος;

Είναι ελεύθερη να βγει μαζί σου σήμερα το απόγευμα, αλλά σήμερα το απόγευμα παίζει η αγαπημένη σου ομάδα για πρωτάθλημα. Ποιο από τα δύο έχεις σκοπό να διαλέξεις; Προφανώς η ερώτηση είναι ρητορική, το ματς μπορείς να το δεις ξανά και ξανά μέσω του διαδικτύου ενώ με ένα τηλεφώνημα μπορείς να μάθεις αν η ομάδα σου κέρδισε ή όχι.

Η κοπέλα για την οποία ενδιαφέρεσαι, ωστόσο, δεν πρόκειται ούτε να κάτσει να δει ποδόσφαιρο μαζί σου αλλά ούτε και να περιμένει να τελειώσει το ματς για να βγείτε. Και με το δίκαιο της, θα ήθελες αυτή να προτιμήσει το ‘Gossip Girl’ αντί για εσένα; Όχι. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στα καλά παιδιά και τους μαλάκες, οι μαλάκες τις έχουν πάντα πρώτες και βγαίνουν πάντα κερδισμένοι.

Οι μαλάκες έχουν υψηλότερα πρότυπα

Αν ένας άνδρας είναι πολύ καλός σε μια κοπέλα γιατί θέλει να τον συμπαθήσει, αυτό δεν λέει και πολλά για τα πρότυπα του ή σε τι επίπεδο βρίσκεται. Μια γυναίκα θέλει ο άνδρας που είναι απέναντι της να είναι στο ίδιο «επίπεδο» με αυτήν, ή ακόμη καλύτερα, σε υψηλότερο απ’ το δικό της. Όχι με έναν τύπο που ψάχνει απεγνωσμένα για σχέση. Ακόμη κι όταν ένας άνδρας δεν είναι απελπισμένος να βρει σχέση, όταν είναι υπερβολικά πολύ καλός μαζί της, αυτή θα νομίζει πως είναι.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεις κι εσύ μαλάκας για να ρίξεις τη γκόμενα που θες. Υπάρχουν αρκετά «καλά» κορίτσια εκεί έξω που στο τέλος αποδεικνύονται πιο σοβαρές για σχέσεις και οικογένεια.

Γιατί οι μαλάκες παίρνουν πάντα τα καλά κορίτσια;
5 (100%) 1 vote

Περισσότερα από Παναγιώτης Σακαλάκης

Friends with benefits: 4 απλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

Ο σωστός ο άνδρας θα σκεφτεί πολύ προσεχτικά μια τέτοια κίνηση –...
Διάβασε τη συνέχεια

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *