Μεγέθυνση του πέους – Ότι χρειάζεται να ξέρεις

Μεγέθυνση του πέους - Ότι χρειάζεται να ξέρεις
Το πρόβλημα με τη μεγέθυνση του πέους δεν είναι η ιδέα και η απόφαση, αλλά οι λανθασμένες και βιαστικές κινήσεις. Οι περισσότεροι άνδρες έχουν τόσο μεγάλο κόμπλεξ με το μέγεθος του πέους τους, που ακολουθούν συμβουλές και τεχνικές για τη μεγέθυνση πέους από παραπληροφοριτικά άρθρα που βρίσκουν στο διαδίκτυο.

Μια τέτοια απόφαση δεν είναι κάτι απλό και πρέπει οπωσδήποτε να σε συμβουλέψει κάποιος ιδικός. Οι φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα προϊόντα που σου προτείνουν όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον σκοπό σου (ή να λύσεις το πρόβλημα σου εν πάση περίπτωση), αλλά μπορούν να σου προκαλέσουν και βλάβες στο πιο σημαντικό εργαλείο σου.

“Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων, τον άντρα τον κάνει το μέγεθος του πέους του.”

Αναφέρει ο Άιρα Σάρλιπ, καθηγητής Ουρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Φρανσίσκο, και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ISSM).

“Η αλήθεια είναι πως η αρρενωπότητα και η δύναμη δεν έχουν καμία σχέση με το μέγεθος.”

Παρ’ όλα αυτά, κρυφή ή φανερή, η επιθυμία σχεδόν όλων των ανδρών είναι να μεγαλώσουν το πέος τους.

Η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότεροι άνδρες εάν ερωτηθούν θα απαντήσουν ότι θα επιθυμούσαν ένα μεγάλο έως πολύ μεγάλο πέος, αλλά ταυτόχρονα θα επισημάνουν, ότι έχουν μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Ωστόσο, κάποιοι παρουσιάζουν μια ψυχολογική διαταραχή που τους δημιουργεί μια αρνητική άποψη για το μέγεθος του πέους τους, που λέγεται «πεϊκή δυσμορφοφοβία.»

Ποιες είναι οι κοινές τεχνικές για τη μεγέθυνση του πέους;

Θεραπείες και μέθοδοι κυκλοφορούν πολλές. Να γνωρίζεις όμως ότι δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση για χάπια, αντλίες ή ασκήσεις που μεγαλώνουν το πέος και το χειρότερο απ’ όλα είναι οι φήμες που ακούγονται για τα κρεμαστά βάρη πέους τα οποία μπορεί να σε οδηγήσουν σε τραυματισμούς, βλάβες και μειωμένη αίσθηση του πέους.

Χάπια που προτείνονται στο διαδίκτυο με ψεύτικες κριτικές μπορούν επίσης να σου κάνουν μεγάλο κακό στην υγεία και στην σεξουαλική σου ζωή. Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που πήραν χάπια υποσχόμενα να τους μεγεθύνουν το πέος και κατέληξαν να τρέχουν στα νοσοκομεία και στους γιατρούς μετά από υπερβολικά πολύ μειωμένη αίσθηση.

Η λύση για τη μεγέθυνση του πέους είναι μόνο μια.. και την ξέρεις!

Άσε τα χάπια, τα βάρη και οτιδήποτε άλλο σου προτείνει η κάθε ιστοσελίδα, forum και blog στο διαδίκτυο. Καθένας μπορεί άλλωστε να ανοίξει ένα blog και να πει ότι ανούσια χαζομάρα του κατέβει για να πουλήσει ένα προϊόν. Οι μόνοι άνθρωποι που πρέπει να ρωτήσεις είναι οι γιατροί και οι ιδικοί για τη μεγέθυνση πέους. Οι υπόλοιποι θα σου πουν ότι έχουν διαβάσει ή ακούσει – και όλοι ξέρουμε πως οι Έλληνες είναι λίγο γιατροί, λίγο δικηγόροι, λίγο ειδικοί στα πάντα.

Οι εν λόγω επεμβάσεις, δίνουν μήκος και όγκο στο πέος των ανδρών και απευθύνονται συνήθως σε άνδρες που ανήκουν στον μέσο όρο, αλλά νοιώθουν ότι υπολείπονται σε μέγεθος από κάποιους άλλους, με τους οποίους συγκρίνονται. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επέμβαση έχει περισσότερο αισθητική και λιγότερο λειτουργική σημασία. Αλλά κατά πόσο μπορεί μια επέμβαση να σου μεγεθύνει το πέος;

Κάνουν δουλειά οι χειρουργικές επεμβάσεις;

Υπάρχουν δύο διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις για τη μεγέθυνση του πέους.

Επιμήκυνση του πέους: Η πιο συνηθισμένη διαδικασία είναι να κοπεί ο σύνδεσμος που συνδέει το πέος στο πυελικό οστό. Αυτό επιτρέπει να μεγαλώσει περισσότερο ο άξονας – κατά μέσο όρο, το μέγεθος θα είναι περίπου μια ίντσα και ίσα-ίσα θα γίνει ορατή η διαφορά. Για να αποτρέψεις στη συνέχεια το σύνδεσμο να επανατοποθετηθεί, θα χρειαστεί να κάνεις απαλά βάρη και τέντωμα καθημερινά για περίπου έξι μήνες.

Διεύρυνση του πέους: Για τους άνδρες που πιστεύουν πως το πέος τους είναι πάρα πολύ λεπτό, η πιο αμφιλεγόμενη διαδικασία μπορεί να το «χοντρύνει» με τη χρήση εμφυτευμάτων από μοσχεύματα λίπους, σιλικόνης ή ακόμα και ιστού.

Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Ουρολογικό Όμιλο, οι διαδικασίες για την επιμήκυνση ή την διεύρυνση του πέους δεν έχουν αποδειχτεί ασφαλές και πολλές φορές τα αποτελέσματα για το πάχος και τη μεγέθυνση του πέους δεν είναι αποτελεσματικά σε ενήλικους.

Ίσως στο κοντινό μέλλον να βρεθεί μια χαμηλότερου κινδύνου επέμβαση που να έχει θετικά αποτελέσματα. Πάντως, η επέμβαση διαρκεί περίπου 20 λεπτά και μπορεί να γίνει ακόμα και σε εξωτερικούς ιατρούς.

Μεγέθυνση του πέους – Ότι χρειάζεται να ξέρεις
5 (100%) 2 votes

Ετικέτες
,
Περισσότερα από Παναγιώτης Σακαλάκης

Οι 6 κανόνες της ανδρικής μόδας για το 2017

Μεγάλωσες; Σοβάρεψες; Άρχισες να έχεις δεύτερες σκέψεις για το στυλ σου; Ότι...
Διάβασε τη συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *