Ποια είναι τα οφέλη της τακτικής σεξουαλικής επαφής

pia-ine-ta-ofeli-tis-taktikis-sexoualikis-epafis

Υπάρχουν πολλά οφέλη που χαρακτηρίζουν το κανονικό σεξ, ειδικά με τις Athens escorts. Το σεξ δημιουργεί πολλά οφέλη πέρα ​​από την ικανοποίηση και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το σεξ είναι καλό για το μυαλό, το σώμα και τη σύνδεσή σας.

Ψυχολογικά

Πολλοί άνθρωποι έχουν ψυχολογικές επιρροές για το σεξ. Υπάρχει μια επιλογή των ψυχολογικών πλεονεκτημάτων του σεξ, συμπεριλαμβανομένων:

  • Θα μπορούσε να βελτιώσει τη θετική εικόνα του εαυτού σας.
  • Μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας με ευχάριστο τρόπο.
  • Μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας, καθώς θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος αποκάλυψης της αγάπης και φροντίδας για αυτούς.
  • Μπορεί να απαλύνει το στρες και το άγχος.

Υγεία και ευεξία

Το σεξ μπορεί να είναι χρήσιμο για το σώμα και τη σωματική σας υγεία και ευεξία. Για παράδειγμα, κάποια έρευνα δείχνει ότι το σεξ μπορεί:

Ενισχύστε την ανοσοποιητική λειτουργία

Μια μελέτη του 2004 έδειξε ότι τα άτομα που έκαναν sex πολύ πιο συχνά είχαν καλύτερα ανοσοποιητικά συστήματα σώματος.

Να είστε ένας τύπος ελαφριάς άσκησης

Μια μελέτη Trusted Source 2013 έδειξε ότι έχουμε μια αξιοσημείωτα καλή άσκηση από το σεξ.

Βελτιώστε την υγεία και την ευεξία

Μια έρευνα του 2010 διαπίστωσε ότι το φυσιολογικό φύλο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.

Ενισχύστε τη γνωστική λειτουργία

Μια έρευνα του 2016 ανακάλυψε ότι τα σεξουαλικά ενεργητικά άτομα ηλικίας 50 έως 90 ετών είχαν καλύτερη μνήμη.

Καταπραΰνουν τους πονοκεφάλους

Μια μελέτη του 2013 έδειξε ότι το φύλο μπορεί να ανακουφίσει τις ημικρανίες ή τη συλλογή ημικρανιών.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που απέχουν από το σεξ θα είναι σίγουρα σωματικά αδιάθετοι ή θα παλέψουν διανοητικά – απλά υποδηλώνει ότι τα άτομα που αγαπούν μπορεί επίσης να δουν την ενίσχυση σε διάφορους άλλους τομείς. Αυτά τα οφέλη δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για να ντροπιάζουν τα άτομα να κάνουν σεξ, αν δεν το επιθυμούν.

Το σεξ μπορεί να δημιουργήσει ένα παραθυράκι απόκρισης οικειότητας

Μια μελέτη Trusted Source 2017 που κυκλοφόρησε στο Δελτίο Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας έδειξε ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ της συνεχούς σεξουαλικής δραστηριότητας και της συνολικής ευεξίας. Επίσης, αποκαλύπτει ότι το σεξ προβλέπει την αγάπη και επίσης η αγάπη, με τη σειρά του, προβλέπει την συχνότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας. Για να το πούμε απλά, ακόμα περισσότερο σεξ προκαλεί πολύ περισσότερο σεξ.

Έτσι, αν θέλετε να κάνετε σεξ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε περισσότερο σεξ! Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά αναπόφευκτα μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική σας κίνηση αλλά και τη γενική σεξουαλική ζωή.

Ωστόσο, το σεξ δεν είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε την αγάπη με τον σύντροφό σας

Συνήθως εξισώνουμε το σεξ με την οικειότητα. Ωστόσο, ενώ το σεξ μπορεί να είναι μια εξαιρετική μορφή οικειότητας, δεν είναι απολύτως ο μόνος τρόπος να είσαι οικείος με κάποιον. Η φροντίδα της αφής, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένας φανταστικός τρόπος να είστε οικείοι.

Ορισμένα μη σεξουαλικά είδη σωματικής αγάπης περιλαμβάνουν:

  • μασάζ
  • ασπασμός
  • αγκαλιάζοντας
  • κρατώντας τα χέρια

Η προηγούμενη σωματική αγάπη, η συναισθηματική αγάπη – συμπεριλαμβανομένων των απλών και ευαίσθητων συνομιλιών – μπορεί επίσης να είναι απαραίτητη σε πολλά άτομα όταν πρόκειται για σχέσεις.

Δείτε περισσότερα για σεξ:

 

Next Post

5 συχνές ερωτήσεις που γίνονται σε έναν ανδρολόγο

Η περιτομή πέους είναι η συχνότερη επέμβαση που εφαρμόζεται στην πλειοψηφία των ασθενών με πρόβλημα φίμωσης. Αποτελεί μια από τις πιο συχνές χειρουργικές επεμβάσεις παγκοσμίως, καθώς και μια από τις παλαιότερες. Γράφει ο Ουρολόγος – Ανδρολόγος Ιωάννης Μπελημπασάκης Τι είναι η περιτομή; Με τον όρο περιτομή, εννοούμε την αφαίρεση της […]
5 συχνές ερωτήσεις που γίνονται σε έναν ανδρολόγο