Πως να καταλάβεις αν τα στήθη της είναι ψεύτικα

Πως να καταλάβεις αν τα στήθη της είναι ψεύτικα
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, όλο και περισσότερες γυναίκες ξεκινάνε να φοράνε τα “κοντά” τους, με αποτέλεσμα όπου και αν γυρίσεις, να βλέπεις στήθη. Σαν το καλοκαίρι δεν έχει! Πάνε σε οποιαδήποτε παραλία θέλεις, ότι κι αν κάνεις όμως, όπου κι αν κοιτάξεις, θα βλέπεις στήθη. Είτε αυτά είναι αληθινά, είτε ψεύτικα (αναφέραμε το πόσο πολύ αγαπάμε το καλοκαίρι;)

Εδώ στο Homeboy έχουμε μια τάση να συζητάμε για τα πάντα, κυρίως όταν πρόκειται για γυναίκες. Καθώς λοιπόν οι γυναίκες άρχισαν να βγαίνουν στις παραλίες με τα μπικίνι τους, εμείς αποφασίσαμε να ψαχτούμε λίγο, τόσο για το πως να τις “ρίχνεις” όσο και για το τι πρέπει να γνωρίζεις για κάθε μια από αυτές.

Είναι τα στήθη της ψεύτικα;

Σε αυτό το άρθρο, θα σου μάθουμε πως να ξεχωρίζεις με 5 διαφορετικούς τρόπους, αν η κοπελιά που κοιτάς μπροστά σου έχει ψεύτικα η αληθινά στήθη.

Αξίζει να ενημερώσουμε πως 290.000 χιλιάδες γυναίκες έκαναν πλαστική στήθους το 2013 μόνο στην Αμερική. Φαντάσου πόσες έκαναν σε όλο τον κόσμο και πόσες άλλες από τότε. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά τα στατιστικά στοιχεία από τους Αμερικανούς πλαστικούς χειρουργούς.

Διάβασε επίσης: 5 τύποι γυναικών που πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

Και εδώ ερχόμαστε εμείς μέσα, με την βοήθεια του Norman Rowe, MD, ένας φημισμένος πλαστικός χειρουργός στη Νέα Υόρκη, έκατσε και απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις μας και μας καθοδήγησε για το πως μπορούμε να καταλάβουμε αν τα στήθη μιας γυναίκας είναι αληθινά η ψεύτικα, χωρίς να καρφωθούμε..

1. Είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο

Τα περισσότερα στήθη γυναικών απέχουν το ένα από το άλλο περίπου 2 έως και 3 ίντσες μεταξύ τους, αλλά τα εμφυτεύματα συρρικνώνουν σημαντικά το χάσμα ανάμεσα. Αν τα στήθη μιας γυναίκας αγγίζουν τη μέση, τότε πολύ πιθανόν να είναι ψεύτικα.

“Όταν οι γιατροί προσθέτουν εμφυτεύματα, τα βάζουν κοντά το ένα με το άλλο, όσο περισσότερο προς τη μέση του χάσματος γίνεται,” λέει ο Dr. Rowe.

2. Είναι πάρα πολύ ψηλά

Όταν τα στήθη μιας γυναίκας είναι πολύ ψηλά στο στήθος της, είναι ψεύτικα – συνήθως.

Όταν μια γυναίκα βάζει εμφυτεύματα, τότε τα στήθη της είναι ψηλά, τόσο μάλιστα που το καταλαβαίνεις επειδή τις περισσότερες φορές έχουν το ίδιο ύψος με τις μασχάλες, κάποιες φορές είναι και πιο ψηλά, λέει ο Dr. Rowe.

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν είναι ψεύτικα όταν η γυναίκα φοράει μαγιό, γιατί τότε βλέπεις πως το σουτιέν είναι παραγεμισμένο.

3. Μοιάζουν με πεπόνια

“Τα φυσικά στήθη, μοιάζουν με αχλάδια ή δάκρυα, αλλά όταν μια γυναίκα έχει κάνει πλαστική, τότε είναι μεγάλα, στρογγυλά και μοιάζουν με πεπόνια,” λέει ο Dr. Rowe.

Αυτό συμβαίνει γιατί σε αντίθεση με τα πραγματικά στήθη, τα οποία ως το φυσικό τους πηγαίνουν προς τα κάτω, τα εμφυτεύματα είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα με σιλικόνη ή φυσιολογικό ορό από πάνω προς τα κάτω, δημιουργώντας έτσι ένα απόλυτα στρογγυλό σχήμα.

4. Μπορείς να βρεις τις ουλές

Οι πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποιούν γενικά τέσσερα σημεία πρόσβασης στο σώμα για να προσθέσουν τα εμφυτεύματα, τα οποία αφήνουν ουλές:

  1. Στον αφαλό (δες για μια ουλή περίπου μισή ίντσα επάνω από αυτό, προς την κοιλιά).
  2. Μεταξύ των μαστών και του στήθους (έχουν δύο συμμετρικές ουλές στο κάτω μέρος του στήθους). Γύρω από τις θηλές (αλλά θα πρέπει να είναι τόπλες για να μπορέσεις να το δεις).
  3. Τέλος, στις μασχάλες, στις οποίες μένουν οι πιο αισθητές ουλές.

Αν μια γυναίκα με ψεύτικα στήθη είναι στην παραλία και σηκώσει τα χέρια της προς τα πάνω, για οποιοδήποτε λόγο, ψάξε για σημάδια 2-ιντσών κάτω από τις μασχάλες της (και στις δύο πλευρές),” λέει ο Dr. Rowe.

5. Μπορείς να τα ακούσεις

Ίσως χρειαστείς βιονικά αυτιά (ή απλά ένα ήσυχο δωμάτιο) για να τα ακούσεις, αλλά είναι και αυτό ένα σημάδι πως έχει ψεύτικα στήθη, αντί για να κάτσεις να τα δεις. Οι γυναίκες με εμφυτεύματα τα οποία έχουν φυσιολογικό ορό, αν αρχίζουν και κουνιούνται από πλευρά σε πλευρά, θα ακουστεί ένας περίεργος ήχος.

Αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες, αλλά σε αρκετές στις οποίες ο χειρουργός δεν γέμισε αρκετά καλά όλη τη “διαδρομή” με φυσιολογικό ορό, κάτι το οποίο άρχισε να δημιουργεί ένα κενό αέρος, το οποίο μπορεί να ακουστεί πολύ έντονα σε ένα ήσυχο μέρος. Αυτό δεν γίνεται να το παρατηρήσεις σε μια γυναίκα η οποία περπατάει στο δρόμο, αλλά σίγουρα μπορείς να το καταλάβεις αν είστε σε ένα οικείο περιβάλλον.

Πως να καταλάβεις αν τα στήθη της είναι ψεύτικα
5 (100%) 5 votes

Περισσότερα από Παναγιώτης Σακαλάκης

Ιατρικό Check up – Γιατί είναι απαραίτητο πριν ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι

Ένα σύντομο άρθρο για μεγάλους και μικρούς ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν...
Διάβασε τη συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *