Σεξυπνία – Μπορείς να κάνεις σεξ ενώ κοιμάσαι;

Σεξυπνία - Μπορείς να κάνεις σεξ ενώ κοιμάσαι;
Ονομάζεται σεξυπνία και έχει επηρεάσει σημαντικά ένα μικρό κομμάτι ανδρών και γυναικών, όπου μες τα μαύρα τα μεσάνυχτα, ένας από τους δύο προσπαθεί (ή κάνει εν πάση περίπτωση) σεξ με τη/το σύντροφο του.

Έχεις ξυπνήσει ποτέ μες τα μαύρα τα μεσάνυχτα συνειδητοποιώντας ότι κάτι σε ωθεί προς την αγαπημένη σου; Έως και το 11 τοις εκατό των ανδρών έχουν ξυπνήσει και έχουν αντιληφθεί ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου τους έκαναν σεξ. Άλλοι μάλιστα έχουν ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Αυτά τα γνωστά νυκτόβια ‘horndogs’ (όπως τα ονομάζουν οι Αμερικανοί) μπορούν να αυνανίζονται, να χαϊδεύουν την σύντροφο σου ή ακόμα και να εκτελούν διάφορες κινήσεις του στόματος. Μάλιστα, σύμφωνα με μια καναδική μελέτη μπορούν να φιλούν την σύντροφο σου ή.. να κάνουν μέχρι και στοματικό σεξ!

Ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να το καταλάβεις είναι να ξυπνήσεις κατά την διάρκεια της πράξης, στην πραγματικότητα δεν είναι λίγοι αυτοί που είχαν εικόνες ή αναλαμπές το πρωί ή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διάβασε επίσης: Πως να καταλάβεις αν τα στήθη της είναι ψεύτικα

Μια πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι ένας στους δέκα άνδρες έχει κάνει σεξ με την σύντροφο του κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Αυτός ο άνδρας ονομάζεται ‘nightbanger’.

Αν σου συνέβει και προσπαθείς ακόμα να καταλάβεις τι ακριβώς παίχτηκε και πως έγινε, τότε καλά θα κάνεις να ακούσεις μερικούς γιατρούς οι οποίοι είναι γνώστες του συγκεκριμένου «περιστατικού.»

Το ονομάζουν «σεξυπνία» ή αλλιώς γνωστό και ως «sexsomnia.»

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είσαι ο μόνος που το παθαίνει, αφού έχει αναφερθεί από διάφορες μελέτες ότι έως και το 4 τοις εκατό των γυναικών παθαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, κάνουν σεξ ή αυνανίζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Αλλά δεν σταματάει εδώ, αφού υπάρχει απόδειξη: Ερευνητές βιντεοσκόπησαν έναν άνδρα να αυνανίζεται κατά τη διάρκεια του ύπνου του ενώ τον είχαν σε επαφή με ηλεκτροεγκεφαλογράφημα το οποίο έδειχνε πως ήταν αναίσθητος καθ’ όλη τη διάρκεια.

Το σεξυπνία συμβαίνει αρκετά συχνά σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν άγχος, είναι κουρασμένοι συνεχώς, κάνουν χρήση πολλών φαρμάκων ή δεν κοιμούνται σωστά. Όχι, δεν έχει να κάνει με τα «άτακτα» όνειρα σου ή τη δυσαρεστημένη σεξουαλική ζωή σου.

Σεξυπνία – Μπορείς να κάνεις σεξ ενώ κοιμάσαι;
Ψήφος

Ετικέτες
,
Περισσότερα από Παναγιώτης Σακαλάκης

Notched: Η απόλυτη ανδρική ζώνη

Οι ζώνες είναι η απόλυτη εναλλακτική λύση για κάτι διαφορετικό, εκτός του...
Διάβασε τη συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *