Το μακρύ μούσι σε κάποιους άνδρες είναι must! Σε εσένα;

Το μακρύ μούσι σε κάποιους άνδρες είναι must! Σε εσένα;
Τα τελευταία χρόνια, το μακρύ μούσι ξεκίνησε να παίρνει την πρώτη θέση στα ανδρικά trends μόδας και πολλές φορές καθιστά το νούμερο ένα λόγο για την έλξη των ανδρών προς τις γυναίκες. Οι πασαρέλες του εξωτερικού έχουν γεμίσει με άνδρες που έχουν μακρύ μούσι και το παλιό κλασικό μοντέρνο και σέξι στυλ με το μούσι τριών ημερών έχει μείνει στο παρελθόν.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχτεί αρκετά καλό και εξίσου ελκυστικό προς τις γυναίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ισχύει το συγκεκριμένο trend για κάθε άνδρα. Στο Homeboy είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές προς τους άνδρες με μακρύ μούσι, αλλά απεχθανόμαστε να βλέπουμε άνδρες να το αφήνουν μακρί ενώ δεν τους ταιριάζει.

Το μακρύ μούσι δε φτάνει μόνο να ταιριάζει στο στυλ του άνδρα, αλλά να τον αντιπροσωπεύει κιόλας. Ο μόνος τρόπος για να σου πηγαίνει, είναι αν μπορείς να το υποστηρίξεις.

Αν είσαι άνδρας που έχει αρκετή τριχοφυΐα στο πρόσωπο, τότε καλό είναι να αφήσεις μακρύ μούσι. Γενικά, τα αραιά γένια δεν δείχνουν και πολύ ελκυστικά προς τις γυναίκες. Όπως και τα μαλλιά άλλωστε, έτσι και τα γένια ακολουθούν συνεχώς τα trends της ανδρικής μόδας. Ως εκ τούτου, τα γένια τριών ημερών μπορεί να είναι σέξι, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα και για ένα παχύ μουστάκι.

Αν αποφασίσεις πως ήρθε η στιγμή να αφήσεις μακρύ μούσι, είτε γιατί σου ταιριάζει αυτό και μπορείς να το υποστηρίξεις, είτε γιατί θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, τότε θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στην περιποίηση του. Γιατί εν τέλη, κανένας δεν θέλει να μοιάζει με άνθρωπο των σπηλαίων. Ή μήπως θέλεις;

Το μακρύ μούσι σε κάποιους άνδρες είναι must! Σε εσένα;

Καταρχάς, θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποιες βασικές grooming συμβουλές, όπως για παράδειγμα: οι τρίχες στο μούσι δεν μακραίνουν όλες με την ίδια ταχύτητα, άρα θα χρειαστεί να τριμάρεις τα γένια σου ανάλογα με το ύψος τους. Καλό είναι φυσικά να επενδύσεις και στα κατάλληλα εργαλεία τα οποία είναι χρήσιμα για την περιποίηση στα γένια, στις φαβορίτες αλλά και στο τριμάρισμα.

Τέλος, μην ξεχνάς πως εκτός από τα κατάλληλα εργαλεία θα χρειαστείς και βασικά προϊόντα styling. Μια καλή αρχή είναι οι πάστες για τα μούσια και τα γένια, καθώς επίσης και τα λαδάκια. Ένας σωστός μπαρμπέρης θα δει τα γένια σου και θα σου προτείνει τα κατάλληλα λαδάκια και τις σωστές πάστες για το μούσι και τα γένια σου.

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν:

Όποιο στυλ κι αν επιλέξεις, το σημαντικό είναι να μπορείς πάνω απ’ όλα να το υποστηρίξεις. Όσο το υποστηρίζεις και το προσέχεις, τόσο πιο ελκυστικός θα δείχνεις στις γυναίκες και τόσο πιο μεγάλη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου προς τον εαυτό σου.

Το μακρύ μούσι σε κάποιους άνδρες είναι must! Σε εσένα;
5 (100%) 4 votes

Περισσότερα από Παναγιώτης Σακαλάκης

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αλλάξεις για μια γυναίκα

Για να καταφέρεις να κερδίσεις και να κρατήσεις κοντά σου την γυναίκα...
Διάβασε τη συνέχεια

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *