Βρώμικες σκέψεις: Βοήθησε την να έρθει πιο γρήγορα σε οργασμό

Κάτι σημαντικό που πρέπει να γνωρίζεις για τις γυναίκες που δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό, είναι ότι εκείνη την στιγμή κάνουν βρώμικες σκέψεις. Αν καταφέρεις να πάρεις μέρος κι εσύ σε αυτές τις φαντασιώσεις, θα είσαι άρχοντας.

Άφησε την να περιπλανιέται στις φαντασιώσεις της κατά τη διάρκεια του σεξ, θα την βοηθήσει να έρθει σε οργασμό πιο γρήγορα, λέει μια πρόσφατη μελέτη που έγινε στο Βέλγιο. Οι γυναίκες που πήραν μέρος στη μελέτη, είχαν μεγάλο πρόβλημα να φτάσουν στο σημείο οργασμού, ενώ υπήρχαν και γυναίκες οι οποίες τελείωναν γρήγορα.

Διάβασε επίσης: Πως να κρατιέσαι περισσότερο στο κρεβάτι

Οι γυναίκες που έχουν ερωτικές σκέψεις είναι αυτές που προσπαθούν να βρουν κάτι που θα τις κάνει να τελειώσουν, λένε οι ερευνητές. Γενικότερα, αυτές οι γυναίκες είναι και πιο «έξαλλες» κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ οι υπόλοιπες που τελειώνουν γρήγορα είναι αυτές που είναι συντονισμένες με τις αισθήσεις τους.

Ενθάρρυνε την να φαντασιώνεται, λέει ο συντάκτης της μελέτης Francoise Adam.

Και συνεχίζει αναφέροντας τις βρώμικες σκέψεις των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ:

Οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται ένοχες γι ‘αυτές τις φαντασιώσεις που έχουν. Βεβαιώσου ότι γνωρίζει πως είσαι ευτυχής που έχει βρώμικο μυαλό.

Εξίσου σημαντική είναι και η αναφορά της Gloaria Brame, μιας καταπληκτικής θεραπεύτριας του σεξ και συγγραφέας του Gome Hither (βιβλίο για τη κοινή λογική του βιτσιόζικου σεξ).

Ακόμα καλύτερα, αν μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτές τις βρώμικες σκέψεις, με το καιρό θα κάνετε όλο και καλύτερο σεξ.

Ξεκίνα με ψιθυρίσματα, με γρυλίσματα, στεναγμούς ή οποιουδήποτε άλλου είδους λεκτικής αντίδρασης πιστεύεις ότι θα την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Αν δεν δεις διαφορά μέσα στις πρώτες κιόλας ημέρες, κάτσε μαζί της και κάνε μια συζήτηση, δείχτης ότι γνωρίζεις πολύ καλά τις σκέψεις τις οποίες φαντασιώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Συζήτα μαζί της αυτές τις σκέψεις και καν ‘τες πραγματικότητα την επόμενη φορά που θα είστε στο κρεβάτι.

Next Post

Πώς να το πω στους γονείς μου;

Έχω σχέση με ένα παιδί από την Αλβανία. Τον αγαπάω και με αγαπάει και αυτός πολύ. Είναι πολύ καλό παιδί και είναι πολύ συμπαθητικός και αγαπητός από τον κόσμο. Δυστυχώς όμως έρχομαι από ένα χωριό και μια καταπιεστική οικογένεια και δεν ξέρω τι ανταπόκριση θα υπάρχει από την οικογένεια […]
Πώς να το πω στους γονείς μου;